Jeremić: Da Valjevo bude primer dobre izborne atmosfere

imageKandidat za gradonačelnika SPS-a Dragan Jeremić glasao je ovog prepodneva na glasačkom mestu u MZ Peti puk.”Nadam se da će Valjevo biti primer kako izbori mogu biti korektno održani”, rekao je Jeremić.

„Ja se nadam da ovo vreme koje je danas loše kišovito neće negativno da utiče nna glasače da izadju na birališta i ovim putem pozivam gradjane da obave tu svoju dužnost.Vrlo je bitno da što više ljudi izadje na izbore . Nadam se uspehu opcije koju zastupema i da će sve proteći u najboljem redu jer je i kampanja bila takva. Zato bih apelovao na sve političke partije da danas učine napore da sve protekne u najboljem redu”, rekao je Jeremić.

On je izrazio nadu da će Valjevo biti primer kako izbori mogu biti korektno održani i kako kaže prema njihovim informacijama sve protiče bez problema. „ Za sada jedino u Bačevcima smo dobili informaciju da gradjani nisu želeli da glasaju u privatnom objektu jer je to glasačko mesto već su želeli da to bude u školi koja je državna, ali komisija je odlučivaqla o tome i nadam se da će i to biti prevazidjeno”, rekao je Jeremić.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.