Izbori 2016: Šešelj održao miting

imagePredizborni miting na Gradskom trgu održao je lider radikala Vojislav Šešelj poriučivši gradjanima da su izbopri ponovo „Dan odluke“.

Vojislav Šešelj poručio okupljenim gradjanima da su izbori 24. aprila ponovo „Dan odluke“ za Srbe i Srbiju. „Srbija je gladna , nema hleba. Posle mafijaške revolucije 5. oktobra sam Vam govorio da je nova vlast ,vlast kriminalaca te Dosmanlije su nas uništile. Na žalost bio sam u pravu jer su na vlast došli strani plaćenici. Znate Velju Ilića koji se sam hvalio kako je dobio pare u Budimpešti za tu revoluciju i kako nije ni brojao već su mu stavljali u postavu jakne . Takvi su ljudi tada zavladali“, rekao je Šešelj.
Lider radikala osvrnuo se u obraćanju i na vladavinu Borisa Tadića od 2008 godine okrivivši ga za potpuno gušenje srpske proizvodnje i uvodjenje stranih roba , a na uštrb naših proizvoda.
„ Šta je SNS promenio? Ništa. Na svakom programu Vučić. Kad uključiš veš mašinu pojavi se Vučić, kad peglu uključiš Vučić. Naprednjački režim je režim praznih obećanja. Traže tamte za kuku- riku . Neprestano nam daju tantuze , lažne dukate .To oni rade ubedjuju vas da je sve bolje , a nije“, rekao je Šešelj.
U svom govoru on se osvrnuo i na odnos države prema spoljnoj politici rekavši da se Srbija mora odlučiti izmedju Rusije i EU poručivši da narodu u Srbiji EU ne donosi ništa dobro.

Pred gradjanima je po njegovim rečima zato odluka o budućnosti. „ Pravo na rad , lečenje to je ono što nam treba i što radikali mogu da ostvare“, poručio je Šešelj.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.