Gvozdenović: SNS i SPS moraju imati ozbiljne konstruktivne razgovore

imageSlobodan Gvozdenović prvi čovek valjevskog SNS-a u izbornoj noći rekao da je lokalni SNS pratio republičku listu koliko je to bilo moguće. Gvozdenović najavio da za sagovornike u pregovorima o budućoj gradskoj Vladi vidi sve partije koje su prešle cenzus.

„ Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom . Možda smo zaostali par procenata za republičkom listom što i nije neko iznenadjenje. SPS je ostavrio rezultat koji je faktički za SPS i Ivicu Dačića za proučavanje. Neverovatno je da SPS na lokalnom nivou dobije tri puta više glasova nego na republici i bojim se da je gospodin Jeremić bio na Dačićevom mestu da bi republički izbori izgledali drugačije“, rekao je Gvozdenović.
On kaže da će pregovori početi sa svim listama koje predju cenzus i da će se upravljati prema odluci GO i instrukcijama iz same stranke. „ Pretpostavljam da moramo ići u korak sa republičkom vladom . Ko će to sada biti ja ne mogu reći , ali pretpostavljam da će to biti SPS i SVM , možda još neko treći , ali najvažnije je za Valjevo da se ostvari dobar nivo komunikacije. Ideoloških predrasuda tu više nema“, kaže Gvozdenović.
Na pitanje Vamedie kako tumači činjenicu da su samo četiri liste prešle cenzus u Valjevu Gvozdenović kaže: „ Meni su ovo četvrti lokalni izbori koje sam ja vodio i imam uzisak da sam vodeći jednu člistu ne ja nego stranka dobila najviše odbornika , ali to ništa ne znači ako mi budemo upali u neku euforiju. Moramo da se dogovorimo vrlo brzo kako da ovaj grad izvučemo iz blata. Svakako da ovde SNS i SPS moraju imati vrlo konstruktivne razgovore , kakav dogovor će pasti ja ne mogu ništa da kažem sada.“
Gvozdenovcić je konstatovao i da je sada jasno ko je bio taj koji je GG Pobeda doneo glasove.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.