Đurđević drugi na “Trofeju Beograda”

imageNa izuzetno jakom međunarodnom turniru “Trofej Beograda”, na kome je učestvovalo preko 120 rvača iz Srbije i zemalja okruženja, rvač  Mladosti  Bojan Đurđević osvojio je drugo mesto u kategoriji do 70 kilograma.

On je nakon dve efektne pobede u finalu poražen od Bugarina Dimitrova. U izuzetno zanimljivom meču, koji je završen nerešenim rezultatom 8-8, Bugarin je odneo pobedu, pošto je poslednji napravio bodove, praktično u poslednjim sekundama meča. Na putu do finala, Đurđević je bio dominantan, pošto je svoje protivnike, Đurića iz Radničkog (Kragujevac) i Nikšića iz Radničkog (Sombor), pobedio bez izgubljenog poena u prvoj minuti meča.
Mladi Valjevac je ovim rezultatom skrenuo pažnju reprezentativnih trenera, s obzirom da je u svojoj kategoriji od takmičara iz Srbije ostvario najbolji rezultat. Đurđević je prošle godine, nastupajući za reprezentaciju naše zemlje na Prvenstvu Balkana osvojio treće mesto, a bio je i drugi na jakom međunarodnom turniru u slovačkoj Prievidzi. S obzirom na prikazane borbe u Beogradu, takvi uspesi mogu se očekivati i ove godine.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.