Izgradnja trim staze

imageU parku Pećina u toku je izgradnja trim staze , a uskoro na prostoru pored dečijeg igrališta biće postavljenja i veštačka stena za penjanje. U Kolubari II postavljen park za workout, treći u Valjevu.

Rekonstrukcija parka Pećina počela je pre par godina i prvo što je u njemu uradjeno bilo je postavljanje skejt parka, a radovi u parku nastavljeni su postavljanjem dečijeg igrališta izgradjenog po svim savremenim standardima vezanim za bezbednost dece. U projektu rekonstrukcije parka nalazi se i trim staza koja je trenutno u izgradnji , ali i rekonstrukcija košarkaških terena . “ Izgradnja tog parka ima nekoliko faza i ovo je treca praktično u kojoj radimo trim stazu i vrlo brzo izmedju skejt parka i dečijeg parkića postavićemo veštačku stenu za penjanje. Nakon tih radova slede staze oko celog parka , ali i izgradnja košrakaškog i fubdalskog terena iznad Zdravljaka“, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić. On podseća da uporedo sa izgradnjom parka ide i zanavljanje stabala s obzirom da su postojeća stabla u velikoj meri obolela od potkornjaka.

image U parku pećina kompanija Koka-kola svojevremeno je postavila i mini teretanu , a u samom gradu Direkcija je po zahtevu i interesovanju većg broja mladih već uradila dva workout parka Jedan kod Prtizana i drugi u Koloniji . Ovih dana još jedan woekout teren postavljen je u naselju Kolubara II.
“ Uvek smo podržavali svaku inicijativu mladih pogotovo ako ona ima veze sa zdravim životom i sportom . Naravno da nam je u interesu da deca budu na sportskim terenima, a ne u mračnim haustorima. Nadamo se da ćemo uspešno rešiti i eksproprijaciju na Poparama da bi mogli i u toj MZ da uradimo fudbalski teren“, dodaje Jeremić.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.