Izbori 2016: DS-Oštrom olovkom probušiti naprednjački balon

imageValjevo je u okviru predizborne kampanje posetio lider Demokratske stranke Bojan Pajtić koji je gradjanima poručio gtradjanima da je zadatak izlaska na izbore „olovkom probušiti mehur od sapunice „ naprednjaka. Za premijera Vučića Pajtić rekao da se hvali da nema nijedan dan odmora , ali i da istovremeno ne govori da do mesta premijera nije imao ni dan radnog staža.

Bojan Pajtić lider DS-a praćen  funkcionerima Radoslavom Kenom Milojičićem, Goranom Ćirićem, Majom Videnović i Ljiljanom Lučić sa gradjanima Valjeva najpre se susreo na štandu u centru grada , a potom I na tribini održanoj u zgradi Uprave . Gradjani su u razgovoru isticali lične probkeme medju kojima problem smanjenihg penzija za šta je Pajtić rekao da će vraćanje penzija biti jedan od prvih zadataka. “Srbija koja pobedjuje povredjuje svoje penzionere tako što im smanjuje penzije, povećava cene osnovnih životnih proizvoda , a potom ih progoni sudskim izvršiteljima”, rekao je Pajtić.
Po pitanju privrede I ekonomije Pajtić je rekao da je više nego očigledno da su sve fabrike I strani investitori poput Gorenja, Valija, Austroterma koji su došli u Valjevo, dožli za vreme vlasti demokrata. “ Više toga nemau Valjevu , ali da vam kažem nema toga ni u Srbiji , nema ih ni u drugim gradovima.Vučić prikazuje neku statistiku koja ne postoji”, rekao je Pajtić.
Pajtić se osvrnuo I na slučaj vredjanja novinara od strane lokalnog lidera SNS-a rekavši da je “Slobodan Milošević bio gospodin u odnosu na ovo što se dešava danas”.

image “Knadidat za gradonačelnika SNS-a pretio je novinarima samo zato što odgovorno I profesionalno rade svoj posao. Koalicija Babića, Vulina, Gašića Vučića, Rističevića, uvela je strah I trepet I atmosferu nasilja I odmazde u srpsko društvo.Zato pozivamo gradjane da odlučno izadju na izbore I uruše režim koji plaši ljude oduzimanjem I ugrožavanjem egzistencije , režim koji odbija da odgovori na bilo koje pitanje , režim koji je za sve zaslužan , a ni za šta nije kriv. To jeste naduvani balon I vreme je da Srbija prinese oštru olovku 24. aprila I da taj balon pukne”, rekao je Bojan Pajtić.
“Ukoliko se ovakva politika nastavi Srbiji nema spasa”, poručio je predsednik DS-a u Valjevu Duško Rakić.  

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.