Ko održava igralište Student?

imageGrad još uvek nije predao na staranje UFK „Valis“ novoizgradjeni objekat igrališta na Studentu.
Pitanje je kako se to grad o njemu stara kada su neka sedišta već polomljena, zidovi na stepeništu ispisani grafitima, a smeća je na sve strane.

Gradska Direkcija je prošle nedelje na igralištu Student postavila novu česmu, ali za samo igralište ne može se reći da sija novim sjajem jer se o njemu kako kažu stara Grad. Šta to tačno znači niko ne zna , ali jedno je sigurno ovaj objekat nije predat na staranje UFK „Valis“ koja se inače stara o svim sportskim objektima. „Tamo nema čuvara, naši ljudi to povremeno počiste , ali sam objekat nije još uvek naša konkretna obaveza.Niti mi imamo posebno rasporedjene ljude koji ga održavaju“, kaže Aleksandar Mijailović direktor „Valisa“.

image Dok objekat čeka da neom budee poveren , pojavili su se grafiti na podzidama, izlomljena su mesta za sedenje. A česta slika u jutarnjim satima govori da smeća van kanti ima u velikim količinama. „Tokom prošle nedelje na igralištu Student postavljena je nova česma i zaista želimo da taj prostor bude na ponos Valjevcima. Videli ste i sami šta se tamo dešava , ali Direkcija nema čuvare , nemamo takve radnike ni u našoj zgradi na Pećini. Odluku o tome ko se stara o objektu donosi grad , a ne Direkcija“, kaže Dragan Jeremić direktor Direkcije.
Dok se za objekat papirološki ne obezbeedi nadležnost sama tvrdnja da se o njemu stara grad praktično očito znači da se o njemu stara svako , ali i niko.

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.