Još tačaka za sutrašnju Skupštinu

imageGradsko veće potvrdilo je predlog Komisije da se ski staza na Divčibarama izda pod unapred najavljenim uslovima preduzeću „Kej investment nekretnine“. Medju manifestacijama od značaja za grad ubuduće će biti i Seoske olimpijske igre.

Nakon ponovljenog oglasa Grada Valjeva za izdavanje u zakup ski staze na Divčibarama na oglas se javilo preduzeće „Kej investment nekretnine“. Predsednik komisije za ski stazu načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić danas je članovima Veća rekao da je predlog komisije pomenuto preduzeće. „ Na novi oglas javilo se preduzeće Kej investment nekretnine sa ponudjenom cenom od jednog dinara na period od 15 godina uz uslov ulaganja u ski stazu koji je Skupština definisala. Proverom dostavljene dokumentacije smatramo da nema smetnji da se sa ovim ponudjačem zaključi ugovor o zakupu“, rekao je Vujić, a Veće jednoglasno prihvatilo.
Pored dodatih manifestacija na prethodnoj sednici Veća pred odbornicima
E se na sutrašnjoj sednici naći i predlog da se u manifestacije od značaja za grad Valjervo uvrste i Seoske olimpijske igre. Zamenik gradonačelnika Žarko Kovač u delu obješanjenja je naveo da se ova manifestacija zbog njene masovnosti, broja učesnika, može smatrati značajnom za grad Valjevo.
Tačke dnevnog reda sa današnje sednice Veća naći će se na dnevnom, redu sutrašnje sednice Skupštine.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.