Gvozdenović: U Valjevu sprovode pilot projekat za rušenje Vlade

imagePoslanik SNS-a Slobodan Gvozdenović optužio je vlasnika preduzeća Ingrap omni Teodosija Krstića za rušenje srpske Vlade i premijera. “ Valjevo je izgleda pilot projekat u toj orkestriranoj kampanji“, rekao je Gvozdenović.

Slobodan Gvozdenović poslanik SNS-a danas je na konferenciji za novinare rekao da je orkestrirana kampanja protiv srpske Vlade krenula baš iz Valjeva. “ To je jedna prepoznatljiva matrica , sprega tajkuna , političara bivšeg režima i delova medija tako da je Valjevo pilot projekat za rušenje srpske Vlade. Sve je počelo gostovanjem 5. novembra , predsednika DS-a Pajtića na televiziji koju kontroliše vlasnik firme Ingrap omni , zatim se kreće kroz medije koje opet on kontroliše na najprizemniji način uz pomoć histerije i sve je jasno. Nervoza je sve veća, novca ponestaje i pokušavaju da ruše Vladu“, rekao je Gvozdenović.
On navodi da su najviši državni funkcioneri očito umešani u aferu oko kupovine lista Politike , a kako kaže oni koji su spali sa vlasti nude nova rešenja i ono što su mogli da urade za vreme trajanja svog mandata. Gvozdenović je ponovo podsetio na slučaj krivičnih prijava protiv sedam lica u Valjevu. “ Kako su se ti ljudi obogatili dok su ostali siromašili? Pogotovo u Valjevu za deset godina vladavine DS-a ta firma koja kontroliše televiziju u gradu, gradila je sve , preuzela sve poslove Direkcije. I vidimo zašto nema ambulanti, puteva, obdaništa. Kada će oni da odgovaraju? Ko ih štiti i odakle ta sprega ide ? Sve to treba razjasniti“, kaže Gvozdenović.
On je još jednom postavio pitanje kada će proces protiv sedmočlane grupe na čelu sa vlasnikom Ingrap omnija početi? “ želim im da dobiju oslobadjajuću presudu , ali ostaće pitanje kako je moguće da od 2000 do 2012. godine izraste jedan takav gigant koji je počao svoj rad sa dve mešalice i kolicima , a sada ima silne poslove i imovinu, Remont , Kožara i dr. Ovde narod traži samo dve stvari , pravdu i posao i zato očekujemo rasplet afere“, rekao je Gvozdenović.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.