“Super Model Universe Srbije 2015”

imageModna agencija “Novo lice” u subotu 24. oktobra sa početkom od 20 časova u velikoj sali Hotela “Grand” organizuje nacionalni izbor za “Super Model Universe Srbije 2015”.

Reč je o domaćem izboru za mlade modele, devojke starosti od 16 do 20 godina, a pobednica takmičenja u Valjevu biće predstavnica Srbije na internacionalnom izboru “Super Model Universe”, koji se u novembru održava u Bugarskoj. Na subotnjem izboru tako će učestvovati 15 mladih devojaka, koje tek počinju karijeru u svetu manekenstva i modeling, iz svih krajeva Srbije.

Modna agencija “Novo lice” je u avgustu, u saradnji sa Robertom Gramatikovim koji je vlasnik ekskluzivnih licenci izbora za mis modele na području bivše Jugoslavije, organizovala nacionalna takmičenja za predstavnice Srbije na izborima za “Mis Model”, “Top Model” i “Mis Planet”. Tako je članica naše agencije Gordana Đuričić predstavljala Srbiju na izboru za “Mis Planet” u Gruziji, dok se takođe naša sugrađanka Ana Perišić upravo nalazi u Kini, kao predstavnik naše zemlje na svetskom izboru za “Mis Model”.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.