Skupština uz ostavku Lukića

imageSve je očitije da ni oni koji su nastavak sednice Skupštine trebali da zakažu zapravo nisu sigurni kada će ona biti održana.Kao što se moglo pretpostaviti sutra neće , a kako Vamedia za sada nezvanično saznaje ostavku na ovoj sednici iz zdravstvenih razloga podneće zamenik Jovan Lukić.

Sad kad je najava o održavanju sednice Skupštine po treći put pala u vodu pitanje je da li valjevski mediji više mogu da se oslone na izjave koje daju oni koji o tome odlučuju. I da li na kraju oni zaista i odlučuju?
Iako po treći put u izjavama sednica najavljivana za sutrašnji dan pada u vodu novina je da bi mogla biti održana u ponedeljak. Bez namere da se izjava partijskih funkcionera različito tumači , datum tog ponedeljka neka za sada ostane otvoren . U svemu ovom ne bi bilo ništa posebno zanimljivo da nije izjava o tome kako izostajanje rebalnsa budžeta zapravo koči sve što se može zakočiti u gradu. Ako već koči , zašto sednice nema?
Ipak izvor Vamedie navodi da će na ovoj sednici, kad god ona da bude održana, ostavku na mesto zamenika predsednika Skupštine iz zdravstvenih razloga podneti Jovan Lukić. Njega bi na tom mestu trebao da zameni odbornik iz redova SPS-a dr Zoran Živković.
“ Bilo je razgovora o tome ko može zameniti Lukića i jednostavno rešenje je da ne bi bilo razmirica u vladajućoj koaliciji da to mesto i dalje ostane lideru u koaliciji SPS-u pa će tu dužnost preuzeti Živković“, navodi izvor Vamedie.

Naime, još na poslednjoj sednici Skupštine u skupštinskom holu moglo se čuti o lošem zdravstvenom stanju Lukića koji je smo dan nakon sednice i hospitalizovan.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.