Završen Veselinovac slede Veselinovići

imageZavršen je most u Veselinovcu. A narednih dana kreću radovi na mostu u naselju Veselinovići za šta je sredstva obezbedila Knacelarija za obnovu.

Most na rukavcu reke Kolubare u naselju Veselinovac je završen . Raspon mosta je 10 metara, širina kolovoza 4 metra i po dodatnih metar za trotoar sa obe strane. “ Vrednost ovog mosta je 6,2 miliona dinara i to je drugi most koji je završen od pet koje radimo iz našeg programa i od našeg budžeta. Završen je i tender za most u Veselinovićima , a radove će izvoditi preduzeće Ingrap omni. Nakon Paramentića , Krive vrbe , mosta u Aničićima koji se trenutno radi i ovog mosta slede Veselinovići i ostaje još most u Goloj Glavi za koji je novac dala Vlada Japana“, kaže direktor Direkcije Dragan Jeremić.
Po njegovim rečima most u Aničićima stigao je do navoza što može biti problem jer se obustavlja saobraćaj. “ Ali gledaćemo da se iskoristi lepo vreme i da taj deo posla bude brzo završen“, kaže Jeremić.

image

Vrednost mosta koji će uskoro početi da se radi u Veselinovićima je 29 miliona dinara i finanasira ga Kancelarija za obnovu iz sredstava donatora EU .

S.V.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.