Gagić novi potpredsednik GOSNS

imageJanko Gagić novi je potpredsednik GO SNS u Valjevu. Za ovu funkciju naprednjaci kažu, pre svega ga je kvalifikovala dobijena podrška na unutarstranačkim izborima.

Pored dosadašnjih potpredsednika napredne stranke Dobrivoja Grujičića, direktora Opste bolnice u Valjevu i Zorana Trifunović, dipl. mašinskog inženjera ova partija dobila je još jednog . Novi potpredsednik je na predlog predsednika partije u Valjevu dr Slobodana Gvozdenovića, Janko Gagić.
Gagić je podsećamo upravo bio protivkandidat Gvozdenoviću na unutarstranačkim izborima održanim u maju ove godine. „ Janko Gagić je dobio podršku odredjenog broja naših članova na izborima i to je sasvim sigurno dovoljna kvalifikacija za mesto potpredsednika . Po Statutu ja kao predsednik imam pravo da predlažem potpredsednike i s obzirom na činjenicu koju sam izneo predložio sam Gagića“, kaže za Vamediu Slobodan Gvozdenović.

Po svemu sudeći vrlo je moguće i zaključiti da valjevski SNS zbija svoje redove za jedinstven nastup na predstojećim lokalnim izborima.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.