Rvači Mladosti osvojili 17 medalja

imageU Somboru su održana Prvenstva Srbije u slobodnom stilu za sve uzraste, a rvači Mladosti su osvojili 17 medalja, i to 2 zlatne, 7 srebrnih i 8 bronzanih.

U uzrastu mladjih pionira,u kategoriji do 42kg Viktor Lukić je bio prvi,dok je Nenad Janković zauzeo 2. mesto. U kategoriji do 55 kg Antonije Selaković je bio drugi, dok je u kategoriji do 50 kg Lazar Marinković bio treći, kao i Dejan Jerinić u kategoriji do 33kg.

Kod starijih pionira Bojan Djurdjević je bio drugi u kategoriji do 65kg, a Ilija Lazarević treći u kategoriji do 70kg.

U uzrastu kadeta u kategoriji do 76kg Marko Krstić je osvojio 2. mesto, dok je Djermanović Strahinja bio treći, a u kategoriji do 100 kg Bojan Marić je osvojio 2. mesto, dok je Lazar Gavrilovićbio treci.

Kod juniora Mašan Andjelić je bio drugi u kategoriji do 55 kg, kao i Dejan Plavšić u kategoriji do 84kg, dok je Luka Pavlović u kategoriji do 74kg bio treći. Juniori su ekipno zauzeli 3. mesto.

U seniorima Mašan Andjelić je bio treći u kategoriji do 57kg, kao i Darko Pantelić u kategoriji do 74kg, dok je u kategoriji do 97kg Marko Jovanović osvojio 1. mesto. Seniori su ekipno zauzeli 3. mesto.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.