Pomoć za Miloša

      Нема коментара на Pomoć za Miloša

imageU nadi da će brže dobiti neophodnu pomoć, porodica Miloša Stojanovića iz Prokuplja obratila se mnogim srpskim medijima.

Miloš je u detinjstvu oboleo od raka kostiju i do sada je imao tri operacije desne noge i vilice, a čekaju ga još dve. Pre klasičnih hirurških intervencija, moraće da mu bude izvađeno devet zuba. Sve te intervencije još uvek su neizvodljive zbog njegovog trenutnog zdravstvenog stanja i neophodno je da prethodno fizički ojača i prođe banjski tretman. Kako su njegovi roditelji nezaposleni, ne mogu da mu priušte lečenje u banji, čak ni zdraviju ishranu koja mu je preko potrebna.

– Nemamo ni socijalnu pomoć. Sinu je potrebna jaka hrana, a ja danas nemam ni za kiflu – kroz suze za naš portal ispričala majka Jasminka, i nastavila dalje:

– Kakve-takve prihode imamo jedino ako moj suprug ode u nadnicu. Pošto je bilo loše vreme, jedva može da zaradi za goli život. Miloš ide u školu, solidan je đak, bori se koliko može. Najviše nas boli zato što je izopšten iz društva. Moj sin otežano hoda, pošto mu je u desnoj nozi ugrađena metalna šipka i ne može da se kreće kao njegovi vršnjaci. Na njemu se vidi i siromaštvo. Mi ne možemo da mu kupimo bolju odeću i obuću, a komali markiranu – kaže Jasminka Stojanović.

Miloš, osim što u školu odlazi gladan, ima još jedan veliki problem. Da li zbog bolesti ili nemaštine, drugovi su ga odbacili, tako da je prinuđen da sedi sam na časovima i u samoći provodi odmore. Njemu ne smetaju tuđe skupe patike, markirana garderoba, ali izgleda da većina beži od bolesnih ljudi, pa i dece.

Pošto je ove dve operacije neophodno obaviti što pre, porodica Stojanović apeluje na sve ljude dobre volje da im pomognu. Miloš ima i žiro račun u “Kredit Agrikol” banci.

Žiro račun za pomoć Milošu Stojanoviću
Kredit Agrikol banka
330-4700100324934-62

Uputstvo za uplatu u inostranstvu:
AGRIFPP – Credit Agricole Paris
acc. With Institution: 57A
MEBARS22
CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad
Beneficary: 59:
IBAN RS35330473020129756036
Miloš Stojanović
Donja Konjuša BB
Serbia

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.