U Brankovini obeležen Dan policije

imageU Brankovini je danas polaganjem venaca na grob prvog srpskog ministara policije Jakova Nenadovića obeležen Dan policije , Dan ministarstva i Slava ministarstva unutrašnjih poslova.

Povodom slave 15 mladih policajaca u Brankovini je položilo svečanu zakletvu.

Uz brojne goste iz Valjeva i Kolubarskog okruga ,predstavnike PU Valjevo, društvenog i javnog života u Brankovini je danas obeležen Dan policije i Slava ministarstva Prve trojice . Ceveće su na grob prvom srpskom ministru policije Jakovu Nenadoviću položili Milan Simić zamenik načelnika PU Valjevo , predstavnici vojske i gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić.

image

Profesionalno zadovoljstvo ostvarenim rezultatima rada u prethodnih godinu dana izneo je zamenik načelnika PU Milan Simić koji je prisutne goste na ovoj svečanosti upoznao sa postignutim rezultatima iznevši izmedju ostalog i podatak da je u prva četiri meseca 2015. godine otkriveno i nadležnim tužilaštvima podneto 37 krivičnih prijava za 183 krivična dela što je četiri puta više nego u istom periodu 2014. godine . Istovremeno Simić kaže i da je u prva četiri meseca ove godine registrovano 1000 težih saobraćajnih prekršaja i 2000 lakših saobraćajnih prekršaja više nego u periodu prva četiri meseca prošle godine .

image U Brankovini je danas svečanu zakletvu položilo i 15 mladih policajaca koji su počeli sa radom izmedju dva Dana policije .

S.V.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.