Prva Evropska konferencija za psihološko savetovanje u Srbiji

imageEvropska asocijacija za savetovanje (EAC) svake godine organizuje Konferenciju za psihološko savetovanje u drugoj evropskoj zemlji. Prva Evropska konferencija za psihološko savetovanje u Srbiji biće održana od 22. do 24. maja 2015. godine u Istraživačkoj stanici Petnica, kod Valjeva.

Svoje redovne sastanke, Upravni odbor i druga tela EAC će imati već od 20. maja u Petnici, ali sama Konferencija počinje u petak, 22. maja u 18h. Glavna tema Konferencije je "Pomoć pojedincu, porodici i zajednici!"

Valjevo je izabrano da bude domaćin ovog značajnog skupa jer je UPSKS nastalo u Valjevu, 2007., a čuvena Istraživačka stanica u Petnici ima iskustva sa međunarodnim stručnim skupovima i ponudila nam je sve što je potrebno za održavanje jedne ovakve konferencije: veće i manje konferencijske sale, smeštajni deo, restoran, tehniku, itd.

Svoje radove je prijavilo oko 40 koleginica i kolega iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Grčke, Ukrajine, Izraela, Irske i Švedske, Portugalije. Svojim plenarnim obraćanjima, Konferenciju će otvoriti Nikola Božić, domaćin Petnice, Simus Šidi, predsednik EAC i Marjan Tošić, predsednik UPSKS. Iskustva i znanja iz različitih pristupa u oblasti psihološkog savetovanja koleginice i kolege će preneti u vidu izlaganja, radionica i prezentacije postera.

Osim učesnika sa radovima, na Konferenciji mogu učestvovati i druge koleginice i kolege, kao i svako koga interesuje oblast psihološke pomoći. Naravno, neophodna je blagovremena prijava dolaska i prisustva na Konferenciji, zbog rezervacije soba, planiranja količine obroka, itd., a prijava se obavlja preko emaila: prijava.eac.konf.2015@gmail.com .

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.