Zlatni pojas Čačka

imageU organizaciji karate Federacije Srbije i karate kluba Borca održan je 45-ti po redu međunarodni karate turnir “ZLATNI POJAS ČAČKA”. Na turniru je nastupilo nekoliko hiljada takmičara i gotovo sve reprezentativne selekcije iz cele Evrope, tako da bio izuzetnog kvaliteta i može se reći da je jedan od najmasovnijih i najkvalitetnijih na našem kontinentu.

U veoma velikoj konkurenciji u discipline borbe pojedinačno -59 kg, juniorka našeg kluba Jovana Marković je osvojila izvanredno drugo mesto. Markovićeva je pobedila četiri meča i malo joj je nedostajalo da trijumfuje i u finalu. U istoj kategoriji nastupila je i Milica Ilić koja je imala tri pobede ali je u poslednjim trenutcima meče za medalju ispustila pobedu tako da je zauzela peto mesto.
Treneri Predrag Branković i Milan Lepojević zadovoljni su postignutim rezultatima svojih takmičakri. “Ovaj turnir je bio odlična provera pred prvenstvo države koje će se održati u prvoj polovini maja, na kojem očekujemo dobre rezultate. Odlično treniramo, ulazimo u glavni deo takmičarske sezone spremni i željni nadmetanja sa drugima a ovi rezultati nam daju još veći podsticaj i motivaciju”-poručuju iz kluba.
Takmičare karate kluba “014 Valjevo” očekuje narednog vikenda nastup na turniru “ZLATNI POJAS ČAČKA” za mlađe uzraste, poletarce, pionire i nade.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.