U toku je sajam venčanja

imageU Valjevu je u toku 3. po redu sajam venčanja. Sajam se ove godine održava u prostoru Hola centra za kulturu gde je preko 20 izlagača izložilo proizvode ili usluge koji su potrebni za organizaciju venčanja. Sajam se završava večeras revijom venčanica koja će biti prilagodjena odluci Vlade o Danu žalosti u Srbiji.

U Holu Centra za kulturu u toku je još jedan sajam venčanja kao prilika da svi oni koji će u ovoj godini uploviti u bračnu luku na jednom mestu dobiju sve što im je potrebno za organizacciju venčanja.Sajam je svečano otvorio načelnik gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić rekavši da su Valjevu potrebne ovakve manifestacije. “ Potreno nam je u ovim vremenima što više radosti i ovaj sajam tome na neki način doprinosi. Grad i ovoga puta podržava male privrednike koji su upravo na sajmu izložili svoje proizvode. Porodična preduzeća bez obzira bila mala ili velika jesu budućnost našeg grada . Kao znak podrške ovde je i naša matična služba pa oni koji to žele mogu odmah zakazati venčanje“, rekao je Vujić Subotić.
U samom otvaranju sajma učestvovali su bubnjari škole bubnjeva Branka Popovića , horić „Srculence“ i bend iz Čačka Stari grad.
Sajam se završava večeras revijom venčanica koja će početi u 19 sati , a po rečima organizatora po svemu će biti prilagodjena odluci Vlade Srbijeo proglašenom Danu žalosti.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.