SPS: Valjevcima je dosta loših vesti

imageSaopštenje SPS:Politizovanje situacije u kojoj se zbog gubitka radnih mesta našlo 250 gradjana Valjeva i njihovih porodica je na svaki način nedopustivo. Pogotovo ako se zna da je odluka o otpuštanju , odluka jedne privatne firme u kojoj gradska vlast nema mogućnost odlučivanja. Nezavidna situacija u kojoj su se našli naši sugradjani ne može biti poligon za politička prepucavanja i obračune pozicije i opozicije.

Socijalistička partija Srbije za one koji žele da ovakvoj situaciji prikupe političke poene i nazovu se spasiocima ili glasom razuma ima jednu zaista lošu vest:

Gradjani Valjeva znaju koliko je fabrika nestalo pod demokratskom vlašću.

Hiljade i hiljade nezaposlenih iza sebe je ostavila demokratska privatizacija Srbijanke, Jablanice, Elinda, Gradca , Stefila i još 15 velikih preduzeća u Valjevu. Istini za volju dobili smo dve strane kompanije koje u Valjevu zapošljavaju koliko pola Krušika u vreme smanjenog obima proizvodnje. Način na koji je Dinkić i klika privlačila strane investitore je krajnje nepovoljan po Srbiju. Koliko je novca bačeno u vetar ostaje tek da prebrojimo. SPS u VAljevu je svestan velike nezaposlenosti i smatramo da je jedini način da se ona smanji razvijanje sektora poljoprivrede i pomoć domaćim lokalnim investitorima koji su baš zahvaljujući politici DS a bili građani drugog reda.
Socijalistička partija Srbije u proteklom periodu ekonomske krize i elementarne nepogode, koja je nanela ogromnu štetu našem gradu, pokazala je transparentno i domaćinsko upravljanje ovim gradom za šta je dokaz funkcionisanje svih gradskih sistema . Naravno da može bolje i više. Teško je sada biti vlast. U praznoj kući domaćin je u problemu. Na nama je da tu kuću ponovo napunimo i odlučni smo u tome da to i uradimo.
Intezivno radimo na tome da u naš grad dodju investitori i partneri koji će omogućiti našim ljudima da rade i zarađuju. Moramo se osvrnuti na sramnu rečenicu o fantomskim investitorima. Nek pisac saopštenja iz DS a okrene telefon svog nadređenog u Šapcu..Tačno nadređenog(centar DS za region je i dalje u Šapcu) i nek ga pita što je on bio u Italiji i ko su ti Italijani. DS u Šapcu misli drugačije. SPS-u se spočitava razvoj poljoprivrede jer Demokratska stranka očito zaboravlja svoje nazovimo pokušaje bavljenja poljoprivredom u selima koja su iselili i deset godina zaboravljali.
Iz tog razloga je DS-u zasmetao svaki nasuti put , asfaltirana deonica. Zaista ima loših vesti jer niko nije zaboravio investiciju sada već čuvenih savetodavaca koji su po ideji ove partije trebali mobilnim telefonom da jave seljaku kad će da seje , a kad da žanje.
Izgleda samo da demokratama niko nije javio da njihovo bavljenje poljoprivredom dugo neće moći niko da sanira. Za Srbijanku nam borba tek predstoji. Ono što je vlada sa Vlahovićem i Cvetkovićem uradila to se teško ispravlja.
Spremni smo da salušamo sve kritike i sve što je smisleno prihvatimo. Poručujemo svim političkim oponentima da SPS neće biti više vreća za udaranje. Tako da ćete gospodo svi morati da položite račune. Mi prvi. Al onda i VI . Koncept razvoja grada SPS ima. Moramo ga ubrzano realizovati i to je tačno i to ćemo uraditi. A one koji imaju samo destruktivnu komponentu u svom radu će kazniti oni koji treba..birači.
Zato SPS veruje da je Valjevcima zaista dosta loših vesti .
GO SPS
Služba informisanja

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.