Šešelj: SNS je upropastila Srbiju

imagePosle 13 godina lider SRS Vojislav Šešelj sinoć je boravio u Valjevu. U vatrenom ovoru okupljnima Šešelj je rekao da je Srbija ozbiljno zadužena zemlja čiji se predsednik ponaša kao PR sopstvene supuge.

Obilaskom Srbije lider radikala Vojislav Šešelj ponovo radi na jačanju svoje partije , bar je tako sinoć i sam objasnio povod za posetu Valjevu. Šešelj tvrdi da u Srbiji za njih postoji medijska blokada zbog koje su prinudjeni da idu upravo od grada do grada i razgovraju sa gradjanima. „ SNS je u Srbiji sve upropastila, naprednjaci su nas zadužili 71% BDP i našoj zemlji je neophodan oporavak proizvodnje , industrije i poljoprivrede. Potrebno nam je fda nadjemo tržište za naše proizvode . Vidimo da su Hrvati sa ssvojim proizvodima okupirali naše tržište“, rekao je Šešelj navodeći da su velike pare iz budžeta države nestale i da do danas niko nije za to okrivljen. Po njegovom mišljenju država mora da počne štednju od bezbroj nepotrebnih Agencija koja postoje.
„ Nije strašno kad predsednik države nema diplomu , strašno je kad ima lažnu diplomu“, rekao je Šešelj kritikujući rad aktuelnog predsednika države Tomislava Nikolića koga vidi kao PR-a Fondacije njegove supruge. Za Aleksandra Vučića Šešelj tvrdi da je američki pijun dok za prvu damu Srbije Dragicu Nikolić smatra da je zapravo na čelu fondacije u kojoj se peru tajkunske pare te da je samo jedan mali deo novca otišao za kuće i izgradnju dok je sve ostalo završilo na drugom mestu.
„ Hvale se da su uhapsili Miškovića , ali ga nisu osudili . Zašto? Što su ga hapsili? Da se mi pitamo tražili bi da Mišković bude svedok saradnik kako bi se sve razotkrilo i svi koji su krivi bili bi pohapšeni“, rekao je Vojislav Šešelj.

S.V.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.