Medicinska škola : Naša misija je zdravo i sigurno okruženje učenika

„Bezbednost  učenika je jedan od ključnih prioriteta i činimo sve aktivnosti da bi naša škola ostala bezbedno i poželjno mesto za učenje i rad,“navodi se u saopštenju za javnost koje je izdala Medicinska škola Valjevo. Saopštenje prenosimo u celosti:

 

„Medicinska škola “Dr Miša Pantić” u Valjevu je bezbedno mesto za učenje i rad kako učenika, tako i svih zaposlenih.   Posle nezapamćenih tragedija koje su se desile, želimo da upoznamo sve učenike, roditelje i celokupnu javnost, da svakodnevno preduzimamo sve aktivnosti da bi naša škola i dalje bila sigurno mesto.

U cilju osiguranja bezbednosti učenika i zaposlenih,  sarađujemo sa roditeljima, Ministarstvom prosvete, Školskom upravom Valjevo, Gradom Valjevo, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Centrom za socijalni rad i ostalim nadležnim institucijama. Kompletna nastava, vannastavne aktivnosti i sva takmičenja se odvijaju u skladu sa nastavnim planom i programom, bez ikakvih problema. Naši nastavnici, pedagoško-psihološka služba, kao i svi zaposleni  svakodnevno učestvuju u savetodavnom radu sa učenicima  i sa  njihovim roditeljima. Naša misija je zdravo i sigurno okruženje za sve učenike. Nedavno smo krenuli u ralizaciju uređenja školskog prostora,  okrečili smo veći broj učionica, a veoma brzo će biti sprovedeno krečenje specijalizovanih kabineta, koje ćemo opremiti sa adekvatnim školskim nameštajem i opremom. Počela je i sanacija dela školskog dvorišta radi stavljanja u funkciju korišćenja od strane učenika.

Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić”  bezbednost  učenika je jedan od ključnih prioriteta i činimo sve aktivnosti da bi naša škola ostala bezbedno i poželjno mesto za učenje i rad.

Direktor škole

Ana Ilić“

 

5 comments on “Medicinska škola : Naša misija je zdravo i sigurno okruženje učenika

 1. Dragan

  bravo za direktorku. cak i na trudnickom ona pise saopstenja sto pokazuje koliko je ozbiljno shvatila svoj posao

  Reply
 2. Лекар

  Овај текст је писао неко ко нема везе са везом о образовању, а још мање са питањим шта је то мисија.
  Мисија Медицинске школе може да буде само формирање квалитетног стручног кадра потребног за рад у здравству.
  Сигурно окружење ученика је битно, али то је нешто друго, а не мисија.

  Reply
  1. Lale

   Pa sta ako kazu da im je vazno da se deca bezbedno osecaju i budu bezbedna? Pa valjda nam je to najbitnije?

   Reply
 3. Misa

  Sve srednje škole u Srbiji dobile naredbu da ovakav i sličan tekst test da objave ??? 🙂

  Eto dokle smo stigli ?

  Reply
 4. Istina

  Pa bez veze je pisati ovo. Valjda se podrazumeva da su škole bezbedne…Ali sistem je razvaljen, država razvaljena i samo se hvali na kontu izgradjenih km auto puteva najskupljih na svetu da je nešto uradjeno…Sve je draga gospodo uništeno, ostali smo bez temelja države, mi bauljamo samo ne znam do kada???

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.