Novi načelnik Gradske uprave Nebojša Petronić

Gradsko veće donelo je odluku o potvrdjivanju odluke Komisije za izbor načelnika Gradske uprave. Na mandat od pet godina postavljen je Nebojša Petronić diplomirani pravnik iz Vladimiraca.

Na konkurs za izbor načelnika Gradske uprave javila su se po izveštaju Komisije dva lica i to Mladen Simović iz Valjeva i Nebojša Petronić iz Vladimiraca. Kako se navodi u izveštaju Komisije , kandidati za načelnika prošli su proceduru ispitivanja i testiranja veština i sposobnosti. Svaki čaln Komisije vrednovao je ocenama od 1 do 3 odgovore kandidata. Nakon procedure testiranja Mladen Simović ostvario je proselnu ocenu od 2,87 dok je Neboša Petronić ostvario ocenu 3. Komisija je potom  donela odluku da na ovo mesto bude izabran Petronić.

Nebojša Petronić već je obavljao funkciju načelnika Uprave , ali u mandatu vršioca dužnosti . Prvi put na ovu dužnost u statusu vd postavljen je 4 . januara 2021. godine, a potom mu je mandat produžavan. Na ovom mestu Petronić je zamenio Jelicu Panjković . Petronić je u Valjevo došao sa mesta zapsolenog u šabačkom sudu , a kako ej ranije rečeno bio je i pomoćnik predsednika opštine u Bogatiću.

8 comments on “Novi načelnik Gradske uprave Nebojša Petronić

 1. Istina

  Znači da se samo potvrđuje to da u Valjevu nema spsobnih, niti pametnih ljudi koji bi, ovu sve zagadjeniju i prljaviju rupu, povukli iz blata u kome se već odavno nalazi!
  Bežite omladino iz ove proklete avlije!

  Reply
   1. Obavesteni

    Niti zele da budu sa ovom kamarilom koja upropascava sve cega se dohvati. Pamtimo, pisemo. NIcija nije gorela do yore. Ovog puta mora se yavrsiti LUSTGRACIJOM I BUKAGIJAMA. nece vaziti ona MORAO SAM!

    Reply
 2. Nako

  Nema, nema pravnika u Valjevu, nekad gradu, šta smo dočekali! Tako i na mesto sekretara u Ekonomskoj školi u Valjevu je primljena neka iz nekog sela kod Uba, to je valjda sad glavna kvalifikacija,pa joj grad još i putne troškove plaća, jer eto nije imao ni jedan pravnik iz Valjeva da obavlja taj bajni posao.

  Reply
 3. Branka

  E moj Lazare. Razmišljate li nekad da vi živite u ovom gradu VAljevu i da nastavite da živite u njemu. Ulepsajte ga zbog sebe. Sredite malo puteve da mogu gosti i rodbina iz drugih gradova da vam dodju…

  Reply
 4. sin anarhije

  HA HA HA , dovedes dosljaka iz neke varosi pored SABCA u grad od skoro 90 000 a stotine dece studira u Bg , otvori se zemljo da sami pouskacemo unutra … pa , samo mu pogledaj facu i sve ti jasno …

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.