Narodna stranka: Potpisi za podnošenje krivičnih prijava

Gradski odbor Narodne stranke u Valjevu izdao je Saopštenje za javost  u kom poziva gradjane da potpišu krivične prijave protiv premijerke Ane Brnabić, ministarke rudarstva I energetike Zorane Mihailović I ministarke za ekologiju Irene Vujović. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Narodna stranka je ovih dana najavila podnošenje krivične prijave protiv predsednice Vlade Ane Brnabić, potpredsednice Vlade i ministarke za rudarstvo i energetiku Zorane Mihajlović, kao i ministarke za ekologiju Irene Vujović zbog osnovane sumnje da su počinile više krivičnih dela:

-krivično delo zloupotrebe službenog položaja

-krivično delo primanja mita

-krivično delo zagađenja životne sredine

-krivično delo oštećenja životne sredine

-krivično delo  povrede prava na informisanje o stanju životne sredine

-krivično delo udruživanja radi vršenja krivičnih dela

Zbog velike zainteresovanosti javnosti za ovu temu, kao i želje građana da se svojim potpisom pridruže ovoj akciji, Narodna stranka je širom Srbije otvorila punktove na kojima će građani, koji žele, to moći i da učine.

Zainteresovani građani Valjeva svoj potpis mogu dati svakog radnog dana od 15.00 do18.00 časova u prostorijama Narodne stranke Valjevo u ulici Mirka Obradovića broj 11. Vikendom ćemo, ako vremenski uslovi dozvole, organizovati štand Narodne stranke na gradskim trgovima, gde će zainteresovani takođe moći da daju svoj potpis. Akciji, koju smo nazvali „Narod protiv Rio Tinta, građani će moći da se pridruže i „onlajn“ na stranici „Narodna stranka Valjevo“ na „Facebook“, „Instagram“ i „Twiter“ nalogu.

Svojim potpisom doprinosite da sačuvamo svoja vekovna ognjišta, da na legalan način stanemo na put kriminalnim radnjama vlasti, i pomažete da nam Srbija ostane zdrava, da iza sebe ostavimo zdravo potomstvo koje će živeti uz čist vazduh, čiste reke i nezagađeno zemljište.

GrO Narodne stranke Valjevo”

3 comments on “Narodna stranka: Potpisi za podnošenje krivičnih prijava

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.