Još jedna sednica Skupštine zbog kupovine zemljišta

Ovog prepodneva održana је još jedna sednica Skupštine. Оdbornici се pozitivno izjasnili  o kupovini zemljišta za novog investitora.

Današnja sednica Skupštine imala je samo jednu tačku dnevnog reda , a to je kupovina nedostajućih parcela za još jednog nemačkog investitora.

Kako se moglo čuti na prethodnoj sednici kompanija iz Savezne Republike Nemačke koja posluje u industriji sanitarija i aktivna je već 120 godina na tržištu, poseduje pet pogona u četiri države širom sveta i zainteresovana je za izgradnju i otvaranje novog proizvodnog pogona u Srbiji, odnosno za realizaciju investicionog projekta koji podrazumeva otvaranje novog pogona za proizvodnju na teritoriji Grada Valjeva.

Grad Valjevo prihvatiće ponude  i pribaviti, neposrednom pogodbom, neizgrađeno građevinsko zemljište u javnu svojinu grada Valjeva po kupoprodajnoj ceni od 11,25 eura/m2 po srednjem zvaničnom kursu NBS na dan isplate, a u pitanju je 38 parcela.

3 comments on “Još jedna sednica Skupštine zbog kupovine zemljišta

  1. Baki

    Hoće li neko prestati da laže da firma postoji 120 godina kada se na sajtu firme može videti da je osnovana 1936.godine i to znači da postoji 85 godina što je velika razlika.
    Toliko o lažima, ne bih dalje, dovoljno je i ovo

    Reply
    1. Sram te bilo

      To je vise vazno od toga sto ce se zaposliti hiljadu ljudi da radi? Sram vas bilo!

      Reply
      1. Анонимни

        Hiljadu laži, tako da iz laži ne može biti ništa valjano.
        Kada tema bude zapošljavanje onda mi se obratite a do tada sram Vas bilo što podržavate lažove.

        Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.