Valjevski školarci idu na kombinovani model nastave

Najava da bi djaci mogli od ovog septembra da se vrate na normalnu nastavu ne važi za Valjevo . Po  odluci Tima za praćenje mera , valjevske školarce od prvog septembra očekuje kombinovani model nastave.

Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola je doneo odluku da se u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji primenjuje prvi model organizacije obrazovno-vaspitnog rada koji podrazumeva neposrednu nastavu u školama, osim u srednjim školama u 15 jedinica i to Кladovu, Petrovcu na Mlavi, Novoj Varoši, Priboju, Užicu, Valjevu, Despotovcu, Jagodini, Paraćinu, Svilajncu, Rekovcu, Ćupriji, Preševu, Novom Pazaru i Bojniku.

Nastava u srednjim školama u ovim lokalnim samoupravama odvijaće se po drugom modelu – kombinovanom, po kome se obrazovno-vaspitni proces organizuje kombinovanjem neposredne nastave i nastave na daljinu, a odeljenja su podeljena u grupe.

Po dosadašnjim najavama djaci će u školu ići jedan dan, a naredni će nastavu pratiti onlajn.

2 comments on “Valjevski školarci idu na kombinovani model nastave

  1. SNEZANA

    Strasno kako nam svesno upropascavaju skolstvo.Pustiti svadbe i proslave gde se nalazi po 500 ljudi a decu u skole salju po ovakvim modelima.SRAMOTA!SRAMOTA!SRAMOTA!!

    Reply
  2. Mod

    Зашто сте ставили фотографију основне школе испод текста, када се вест односи на средње школе у Ваљеву ?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.