Nerešeno na Petom puku

U 2.kolu Kolubarsko mačvanske zone Radnički i Jedinstvo iz Vladimiraca podelili su bodove igrajući 1-1. Iako bez Raše Đurića i Jovića domaćin je za nijansu bio bolji rival ali nerešen rezultat je i najpravedni ishod ove veoma dinamične utakmice.

U prvom poluvremenu jedino vredno pomena je šut Živanovića u 20 min. iz slobodnog udarca.Već na samom startu drugog dela u 51 min. Janković je volejom šutirao preko gola. U 54 min. Miletić je iskosa šutirao ali Babić je ublażio šut pa je neko od igrača Jedinstva stigao da izbaci loptu sa same gol linije. Napadi Radničkog su se nastavili i domaći zasluženo dolazi do vodstva preko Dimitrijevića u 80 min. Radost nije dugo trajala jer su gosti izjednačili već u 83 min. posle kornera, a strelac je bio Milojević.

 Posle izjednačenja domaći su krenuli po drugi gol i imali su sjajnu priliku u 85 min.ali Bojan Đurić je pogodio stativu. Gosti su u poslednjem minutu mogli do celog plana.Imali su kontru tri na jedan ali je mladi Krstić fenomenalno zaustavio šut Dimitrića. 

Radnički je  nastupio u sastavu- Krstić, Simeunović, Marković, (Vasiljević),  Đukić, Đurić, Mišković, Janković, (Dimitrijević), Stamenić, Miletić, Živanović, Ivanović. (Ranković).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.