Uspeh plivača Valisa na Otvorenom prvenstvu Srbije

Ovog vikenda, od petka do nedelje je održano Otvoreno prvenstvo Srbije u plivanju. U konkurenciji 473 plivača, iz 72 kluba iz Slovenije, BIH, Makedonije i Srbije plivački klub “Valis” je predstavljalo 12 plivača.
Najuspešniji pojedinačno je bio Simon Stefanović osvojivši bronzanu medalju u disciplini 50m slobodno u kategoriji 15. i 16. godina, uz novi lični rekord 25.40 sekundi.

Mešovita seniorska štafeta u disciplini 4x100m mešovito u sastavu:Anja  Radojević, Marija Stevanović, Vuk Tešanovič i Simon Stefanović je u cilj ušla na trećoj poziciji, dok je isti uspeh ostvarila i ženska seniorska štafeta u  disciplini 4x100m mešovito u sastavu: Radojević Anja, Stevanović Marija, Tomašević Jana i Ristić Milica.
Dobre nastupe imali su i Ognjen Dašković, Tijana Todorčević i Natalija Kovačević, Nina Pantelić i Teodora Ilić.
“Dobar rad i uspešna realizacija ovog trenažnog ciklusa koju je dobro isplanirao i sproveo sportski direktor kluba Vladimir Bošković je dala rezultate, skoro svi koji su nastupili su i ostvarili svoja najbolja vremena, sledeći cilj nam je da budemo spremni za pionirsko prvenstvo Srbije u maju, nakon čega ćemo organizovati naš Petnica kup u junu, i potom nastupiti na regionalnim prvenstvima i kao glavni cilj letnjeg dela će biti nastup na prvenstvu Srbije za kadete, juniore i seniore, krajem jula meseca”, kaže predsednik kluba Branislav Kovačević.

PK VALIS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.