Objekat radio uz muziku

      5 коментара на Objekat radio uz muziku

Policijski službenici Stanice u Mionici u saradnji sa PU Valjevo sinoć su u Ključu zatekli ugostiteljski objekat sa muzičkim programom, koji je radio uprkos zabrani.

Sinoć u  21.50h policija je u selu Ključ, Opština Mionica, u ugostiteljskom objektu “Rodak sa sela” zatekla vlasnika M.P. (1969) iz Beograda, i 5 gostiju medju kojima su bili i muzičari koji su izvodili muzički sadržaj uživo. Kod vlasnika je  pronadena I  PVC kesica u kojoj se nalazilo 0,55 g praškaste materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga kokain.

O ovom slučaju obavešteno je tužilaštvo u Mionici, koji se izjasnio da postoje obeležja krivičnog dela nakon čega je u toku noći vlasnik objekta I uhapšen.

5 comments on “Objekat radio uz muziku

 1. sonja

  Drogu ne opravdavam, ali muziku i okupljanje opravdam, ionako ih nije ni bilo mnogo, zabranjeno voce je najsladje voce, mozda u restoranu imaju ambilife ruski preciscivac vazduha koji ubija viruse uibakterije, a sve dok budu branili rad kaficima , klubovima i restoranima, uvek ce biti onih tajnih i hrabrih okupljanja.

  Reply
  1. mila

   za tu hrabrost skidam kapu svega mi ovaj krizini štab kao da nas leči od alkohola a ne od corone

   Reply
 2. Janko

  Novinari, istrazite ko je uhapsen, s kim je sve povezan pa ce vam biti jasno da mu niko nista ne moze.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.