DSS: Vlast snosi odgovornost za epidemiološku situaciju u zemlji

Vlast će snositi odgovornost za nečinjenje u pogledu loše epidemiološke situacije u zemlji, poučio j GO DSS u Saopštenju za javnost.

“Brojevi su sve gori, i zaraženih, i umrlih, i onih kojima su potrebni respiratori sve je više. Mere su zakasnele i nisu dovoljne same po sebi, i mislimo da će cena toga biti jako velika . Takođe o ekonomiji mora da se vodi računa, ali da na kraju može da “ispadne da je – skuplja dara nego mera”.I lečenja koštaju, i kolaps zdravstvenog sistema košta”,a iznenađeni     smo nečinjenjem ove vlade sobzirom da je Srbija jedna od najgorih u Evropi, a da su sve zemlje pribegavale rigoroznijim merama.

“Shvatamo da će neke delatnosti biti pogođene, i preraspodelom novca i to može da se prenebregne, ali preče je suprostaviti se zarazi, nego da se zadužujemo sad za put Niš-Merdare”, zaključio je GO DSS u Saopštenju za javnost.

3 comments on “DSS: Vlast snosi odgovornost za epidemiološku situaciju u zemlji

 1. Kabi

  E, nek ste im rekli ! Sigurno će sad da se ozbiljno zamisle. Usput a koja ste Vi od silnih Demokratskih stranaka? Nije Vas nešto bilo na izborima? Ili ste bojkotovali?

  Reply
 2. peki

  Ocekujem od DSSa konkretna resenja ,kako spreciti kolaps zdravstva sa dnevno 8000 zarazenih,koje mere preduzeti da bi se sprecilo sirenje a da se ne zatvore skole. fabrike i svaka delatnost,Ko ce nadoknaditi prihode zaposlenih u fabrikama,skolama,ugostiteljstvu,turizmu i spreciti i ekonomski kolaps. Kada su i koje mere trebalo biti preduzete da se smiri pandemija. Kako to ozbiljne drzave Nemacka, SADe.Italija tj EU sa ozbiljnim vladama nisu sprecile pandemiju ili i one po vama nista ne znaju. DSS nastavlja politiku Kostunice kritika svega onoga sto neko drugi radi ,Djindjica i njegovu viziju nisu ometali i sprecili radikali vec DSS koji je na celu sa Kostunicom unustio srpsku buducnost

  Reply
 3. PromenaDa

  Ovi bagru od vlasti samo Bog može oterati,i to radi,ali skupo košta,sve prema zaslugama

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.