Natalija Tošić, biciklistkinja Valjevskog SPUTNjIKA prvak države u vožnji na hronometar

Šampionski niz BK Sputnjik se nastavlja. Mladi Valjevski biciklisti na  prvenstvu Srbije u vožnji na pojedinačnom hronometru za naš grad su osvojili nove medalje. Šapionskom titulom u kategoriji mlađih poletarki nakon besprekornog nastupa okitila se Tošić Natalija dok je vice-šampion u kategoriji mlađih kadeta reprezentativac naše zemlje i najbolji mladi sportista Valjeva Bogdan Angelovski.

Na ovom takmičenju koje je posle 2 meseca pauze zbog Korona virusa održano u Erdeviku, nastupilo je više od 10 biciklista Sputnjika kojom prilikom su bili jedni od najbrojnijih sportskih kolektiva na državnom prvenstvu. Oko petog mesta plasman su ostvarile mlađe kadetkinje i mlađe poletarke Đurić Hristina, sestre Kulinčević Nikolija i Natalija i Tošić Anastasija. Odličan utisak su ostavili kadeti Đurić Borisav i Maksimović Vanja izborivši plasman među prvih 10, dok je isti rezultat ostvario i Lazar Angelovski u kategoriji  poletaraca, iako je bio jedan od najmlađih učesnika čime je nagovestio da se na njega u budućnosti mogu očekivati vrhunski rezultati. I mlađi kadeti Nikolić Nenad i Lazarević Milan su borbeno i uspešno završili trku u prvoj polovini takmičara.

Već u nedelju bicikliste Sputnjika očekuje državno prvenstvo u MTB u Pirotu, dok se sledeći vikend na autodromu Beranovac kod Kraljeva vozi nacionalni drumski šampionat naše zemlje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.