BLIC: Eksplodirao automobil Šarićevog svedoka

Blic/Automobil Gorana Nikolaševića, svedoka odbrane u slučaju protiv Darka Šarića, eksplodirao je ispred njegove porodične kuće u širem centru Valjeva. Od siline eksplozije, oštećeno je još nekoliko vozila parkiranih u blizini, ali srećom povređenih nije bilo.

Eksplozija se dogodila oko tri sata iza ponoći u Mišarskoj ulici, kada je u vazduh odleteo džip „honda element“, čiji je vlasnik Nikolašević, a koji je bio parkiran na trotoaru ispred kuće u kojoj živi sa porodicom.

Kako saznaje „Blic“, sigurnosne kamere sa jednog od objekata u ulici zabeležile su prilazak maskiranog muškarca sa kapuljačom na glavi kako prilazi vozilu, ostavlja predmet na haubu i brzo se udaljava, nakon čega, nedugo potom, dolazi do eksplozije koja je praktično probudila čitav kvart.

Nikolašević je u žižu javnosti dospeo kada je podneo krivičnu prijavu u kojoj sumnja da mu jedan od svedoka saradnika u procesu protiv Šarića, Nebojša Joksović, „planira ubistvo tako što će naručiti postavljanje eksplozivne naprave pod njegov automobil“.

Sam Nikolašević je takođe jedan od svedoka u tom procesu.

Uviđaj na mestu eksplozije obavili su pripadnici policije i valjevskog Višeg tužilaštva.

BLIC/P.V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.