IZBORI 2020 Saopštenje GO DSS Valjevo

*Izbori 2020*

Naša izborna koaliciona  lista pod imenom SNEŽANA SPAJIĆ-VRATIMO -OSMEH VALjEVU-STRANKA MODERNE SRBIJE-DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE-METLA 2020 je proglašena 01.06 u 11:55 sati  pod rednim brojem 7 sa predatih 540 potpisanih izjava birača.

Koalicija SMS-DSS-METLA 2020 isključivo će se baviti rešavanjem problema građana opštine Valjeva na lokalnom nivou ,ostavljjući visoku državnu politiku po strani.

 Bavićemo se i rešavati gradske infrastrukturne i komunalne probleme (putnu infrastrukturu, kanalizaciono-vodovodnu mrežu, nastavak toplifikacije grada, rešiti problem sa nagomilanim smećem na gradskoj deponiji koja predstavlja pravu”sanitarno- ekološku bombu”ako dođe do samo-zapaljivanja, zatim problemom na reci Kolubari koja je kontinuirano vidno zamućena, pa je tako ugrožen  celokupan riblji  fond u reci, nastavićemo sa uređenjem svih gradskih parkova i površina sa sportskim terenima za rekreaciju građana Valjeva).

  Rešavaćemo probleme katastrofalne seoske infrastrukture (lokalne seoske puteve, vodosnadbevanje, snadbevanje električnom energijom , rekonstrukcijom-izgradnjom i opremanjem seoskih škola, edukovati i subvencionisati poljoprivredne proizvođače).

 Takođe imamo kompletan projekat za rešenje enormnog (opasnog po zdravlje građana Valjeva) aerozagađenja u gradu Valjevu koji smo više puta prezentovali u lokalnim medijima.

 Treba reći da naš koalicioni partner gospođa Snežana Spajić je prva pokrenula inicijativu za nastavak projekta izgradnje gerantološkog centra u Valjevu koji je do toga trenutka bio zaboravnjen (arhiviran) i njenom peticijom sa skupljenih 4000 potpisa građana Valjeva počelo je da se radi na realizaciji projekta, koji će se finansirati isključivo republičkim sredstvima, a ne sredstvima grada i građana Valjva.

Uspešno je sprečila (peticijom i masovnim protestima građana) izgradnju mini hidrocentrale na našoj” Lepotici” reci Gradac čime bi se narušila ekološka bit reke Gradac i njenog kanjona.

2 comments on “IZBORI 2020 Saopštenje GO DSS Valjevo

  1. Kućno vaspitanje

    Znamo, zato, da ti ne bi bio direktor više nikad i nigde, nema glasa bez SPASa.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.