Od danas počinje gradski i prigradski prevoz

Štab za vanredne situacije grada Valjeva je, na održanoj sednici, doneo sledeće zaključke:

1. DOZVOLjAVA SE uspostavljanje javnog gradskog i prigradskog prevoza na teritoriji grada Valjeva počev od 12.05.2020. godine.

2. OBAVEZUJU SE putnici da koriste ličnu zaštitnu opremu (maske i rukavice), kao i da se pridržavaju svih drugih mera u cilju prevencije, sprečavanja širenja i smanjenja rizika bolesti COVID 19 (fizička distanca, ulazak u autobus jedan po jedan…)

3. OBAVEZUJE SE SP „Lasta“ a.d. Beograd da sprovodi mere prevencije, sprečavanja širenja i smanjenja rizika bolesti COVID – 19 u skladu sa Instrukcijom.

4. UKIDA SE poseban oblik gradskog prevoza putnika na teritoriji grada Valjeva u cilju omogućavanja radnih obaveza i zadataka medicinskog i nemedicinskog osoblja koje je zaposleno u Opštoj bolnici Valjevo za vreme trajanja vanrednog stanja koje je uvedeno zbog epidemije zarazne bolesti COVID – 19 na posebnoj liniji Iverak – Opšta bolnica Valjevo sa danom donošenja ovog zaključka.

5. Ovaj zaključak objaviti na internet stranici grada Valjeva i dostaviti SP „Lasta“ a.d Beograd i Opštoj bolnici Valjevo.

6. NALAŽE SE Gradskoj upravi grada Valjeva da, u skladu sa Zaključkom br. 112-489/1/20-04/1 od 08.04.2020. godine i računima dostavljenim od korisnika sredstava, sa namenskog podračuna otvorenog kod Uprave za trezor u cilju prikupljanja novčane pomoći tokom trajanja vanrednog stanja, prenese sledeća sredstva:

– Udruženju roditelja, dece i mladih ometenih u razvoju, Zagrljaj iz Valjeva – iznos od 114.785,00 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.