Počelo prijavljivanje učenika za prijemni ispit u srednju muzičku školu

Na osnovu dopisa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je ovo Ministarstvo uputilo svim školama na teritoriji Republike Srbije, 31. marta 2020. , MŠ “Živorad Grbić” obaveštava javnost da će se prijavljivanje za polaganje prijemnog ispita u 1. razred srednje muzičke škole, za školsku 2020/2021. , ove godine , u uslovima vanrednog stanja u zemlji nastalog usled bolesti COVID – 19 , vršiti elektronskim putem, za razliku od prethodnih godina kada je ova procedura realizovana u sekretarijatu škole.


Prijavljivanje će se vršiti u periodu od 31. marta do 7. aprila, popunjavanjem prijave koja se nalazi na veb adresi:
https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/.
Za sva pitanja, primedbe, sugestije ili moguće probleme koji bi mogli da se jave u vezi sa elektronskim prijavljivanjem za polaganje prijemnog ispita, kao i za sva druga pitanja u vezi sa prijavljivanjem i polaganjem prijemnog ispita za upis, Ministarstvo prosvete je otvorilo elektronsku adresu prijemni.ispiti.srednje@mpn.gov.rs na koju se zainteresovani mogu obratiti.
Za bilo kakvu pomoć ili dodatne informacije, zainteresovani mogu kontaktirati MŠ „Živorad Grbić“ putem mejla: muzika.valjevo@gmail.com
O načinu i terminima polaganja prijemnog ispita, svi zainteresovani će biti blagovremeno obavešteni od strane MŠ “Živorad Grbić”, u skladu sa informacijama dobijenim od Ministarstva prosvete u narednom periodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.