Završeno prijavljivanje za posao u Domu zdravlja

Dom zdravlja  u Saopštenju obaveštava javnost da je završeno prijavljivanje za posao. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Juče u prepodnevnim satima već se javio veliki broj kandidata za posao na određeno vreme od tri meseca u Domu zdravlja Valjevo, pa molimo sugrađane da ne zovu na brojeve telefona koje smo dali u prethodnom saopštenju. U toku dana obavljeni su razgovori sa svim kandidatima i oni će biti obavešteni o ishodu. Na osnovu odobrenja Ministarstva zdravlja biće potpisan ugovor na tri meseca za poslove lekara, medicinskog tehničara, vozača i spremačice. Zahvaljujemo sugrađanima što su izuzetno brzo reagovali na poziv Doma zdravlja i lokalnim medijima koji su tome mnogo doprineli.

PRDZ“

4 comments on “Završeno prijavljivanje za posao u Domu zdravlja

  1. Jovana

    Zar nije gosp.Loncar rekao ko se sada prijavi i ko je vec u radnom odnosu po ugovoru na odredjeno vreme da ce dobiti posao za stalno, sramotno je to iskoristiti mlade u vreme epidemije i cim prodje sutnuti ih!!!

    Reply
  2. Metla bez drške

    Da li će neko odgovarati što je juče oko 10 sati u Domu zdravlja na prostoru od 100 kvadrata u isto vreme boravilo preko 100 ljudi. Čekali su na razgovor za posao sa direktorkom i njenom zam. Biljanom. Bravo snstručnjaci.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.