Da li je treća žrtva korona virusa iz Valjeva?

U 15 časova biće saopšteni novi podaci o broju građana Srbije kod kojih je potvrđen korona virus. Taj broj trenutno je 249, a po poslednjim, nezvaničnim ali pouzdanim saznanjima, među njima je i 27 naših sugrađana.

Inače, od posledica oboljenja od korona virusa, u Srbiji su do sada registrovane tri žrtve. Kako je bilo zvanično saopšteno, prva žrtva zaraze u našoj zemlji je bio 59-godišnji muškarac iz Kikinde, dok je druga žrtva bila žena, stara 92 godine, iz Beograda.

Mesto prebivališta treće žrtve, međutim, nije zvanično saopšteno. Na žalost, po našim nezvaničnim ali pouzdanim saznanjima, u pitanju je Valjevka, stara 60 godina.

Ostaje nejasno iz kog razloga mesto prebivališta poslednje žrtve epidemije korona virusa nije objavljeno, ili je, možda, u pitanju nenamerni propust zvaničnika.

Podsećamo, od kako je počela epidemija i od kako je uvedeno vanredno stanje, zvaničnici u Valjevu, za razliku o nekolicine drugih gradova u Srbiji, nisu zvanično saopštili nijedan podatak o broju obolelih od korona virusa.

8 comments on “Da li je treća žrtva korona virusa iz Valjeva?

 1. Emilija

  Pouzdano, moja je kuma,Nada T Rakic. Preminula u bolnici Dr Dragisa Misivic” prebacena sa infektivne klinike u nedelju,kao laksi pacijent. Na zalost.

  Reply
  1. DacaD

   Kako misliš puko, ne radi, ne znaju, ne smeju, nemaju,pojasni nam jer svi se leče u Beogradu.

   Reply
  2. Ljubica

   Treba da te je sramota sta pises.IZVINI se zaposlenima koji krvavo rade svoj poso.Dezuraju i izgaraju u svom poslu.

   Reply
 2. __brana

  Саучешће породици Ракић. Неко мој близак ради у здравственој установи у Ваљеву. Добро знам кајо се ради и колико је пропуста било. Од тога да немају маске, рукавице. Дивим се свима којо су радили под ненормалним условима а прича се сасвим друго.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.