Poplavljene kuće u Vrnjačkoj ulici

Obilne padavine napravile su ozbiljne probleme stanovnicima Vrnjačke ulice u MZ Gradac. Neke od kuća su poplavljene , a meštani tvrde da ne uspevaju ni posle desetine poziva da dobiju nadležne , najpre iz Komunalne inspekcije i policije.

Kiša i sneg koji padaju u Valjevu kao nikada do sada napravili su probleme meštanima Vrnjačke ulice. „Voda se slila sa brda , ali nikad do sada nismo imali problem , verovatno je negde nešto zapušeno i voda se slila kod nas. Kuće su poplavljene , imamo problem kako ovo da rešimo, a niko od nadležnih nam se već dugo ne javlja na telefon. Ne znamo gde je nastao problem niti kako da to rešimo, ali iz sata u sat stanje je sve gore“, pričaju stanovnici ove ulice.

Kako navode ovakav slučaj u pomenutoj ulici  nikada ranije nije zabeležen bez obzira što se ulica nalazi praktično ispod brda, u ravnici.  S obzirom da im se niko od nadležnih nije javio sve su prilike da će problem sa vodom morati sami da rešavaju . Ipak njihova rešenja, kako kažu,  biće vezana za izvlačenje vode iz stambenih objekata dakle samo pokušaj sanacije posledice dok se pravi uzrok ne otkrije.

4 comments on “Poplavljene kuće u Vrnjačkoj ulici

    1. 😉😉😉

      Kakve veze ima milicija sa ovim,pisete samo da bi napisali nesto a dal je i u cijoj nadleznosti to vas ne zanima.Obratite se vanrednim situacijama u Panticevoj ulici,mozda oni ne spavaju i cekaju vas.

      Reply
  1. Građanin

    Zovite štab za vanredne situacije!
    Oni su uvek spremni da pomognu!
    Nadleznost grada je da reaguje, naročiti ne bi smeli praviti propuste sad u izbornoj godini…

    Reply
  2. Creator

    Kad se voda iscedi nestace i vasi problemi … kakvi stabovi, kakvi bakraci , uvalili se u njih poslusnici da rade do penzije i godisnje izbace saopstenje o naletima crnih oblaka …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.