Sneg za vikend

      Нема коментара на Sneg za vikend

četvrtak i petak jutro hladno, mestimično s maglom/niskom oblačnošću. U toku dana pretežno sunčano, dok se magla/niska oblačnost mestimično mogu zadržati u toku dana. Vetar slab i promenljivog pravca, dok će na istoku zemlje biti slab do umeren zapadnih pravaca. Svežije u predelima sa zadržavanjem magle, nešto toplije u Negotinskoj krajini, pa se maksimalna temperatura može kretati u rasponu od 0 do 8℃.

subotu jutro hladno i mestimično maglovito. U toku dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, uveče i tokom noći mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, u istočnim predelima suvo. Na istoku zemlje vetar slab do umeren, povremeno i pojačan zapadnih pravaca, dok će u ostalim predelima biti slab i promenljiv, uveče i tokom noći severozapadni vetar u pojačanju. Maksimalna temperatura u rasponu od 3 do 10℃.

nedelju na severu i istoku zemlje suvo uz smenu sunca i oblaka, u ostalim predelima promeljivo oblačno, mestimično sa snegom. Vetar slab do umeren, povremeno pojačan severni-severozapadni. Maksimalna temperatura od 1 do 5℃.

Prema trenutnom prognostičkom materijalu, u ponedeljak prepodne još na planinama slab sneg. Na severu zemlje pretežno sunčano, u ostalim predelima postepeno razvedravanje. Maksimalna temperatura u intervalu od -1 do 3℃.

serbianmeteo.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.