Došao, video i pobedio- Najjači Valjevac- Naš Beba

Po sistemu „Veni , vidi, vici“ (Dodjoh , videh, pobedih), Valjevac Miloš Teofilović osvojio je zlatnu medalju na državnom prvenstvu u powerrliftingu održanom u Vranju i doneo u Valjevo šampionsko zlato. Teofilović se pre ovog nastupa nikada nigde nije takmičio, a na samom takmičenju kako Vamedia saznaje od njegovih prijatelja, pozajmio je triko kako bi ispoštovao pravila.

Bez para, bez pompe i posebnih priprema za takmičenje Miloš je sa par prijatelja i po njihovom nagovoru otišao na takmičenje u powerliftingu ne nadajući se ničemu posebno, više želeći da vidi kako takmičenje uopšte izgleda. Miloš nije imao potrebnu opremu, a nikada nije trenirao ovu disciplinu što može posebno biti otežavajući momenat , ako se zna da je tehnika ključna i činjenica da takmičar treba da sa što manje napora zahvaljujući toj tehnici podigne što veću težinu.

„Hteo sam da probam i to. Nisam ocekivao nista, jer se nisam posebno spremao. Zaista nisam znao nista o „powerlifting-u“. U Vranju sam imao vatreno krstenje. Otisao sam da vidim i eto,“ skroman je Valjevac Miloš za koga drugari kažu da je najjači čovek u Valjevu.

Miloš je nastupao u kategoriji do 75 kilograma  i u konkurenciji 20-ak momaka iz Srbije  je uspeo da u zbiru bodova iz tri discipline (bench – press, death lift, čučanj) sakupi najveci broj poena tj.podignutih kilograma – te glatko i pobedi.

U pozajmljenom trikou , ali svojom snagom i borbenim duhom Miloš je pokazao da je pravi valjevski  snagator. Sam ima reči zahvalnosti za sve svoje prijatelje u teretani Mister Big, za ljude koje je upravo u njoj upoznao još kao dečak, ali i za prijatelja i trenera Stevu Jekaru. Posebno bi se kaže zahvalio i dvojici prijatelja koji su mu bili podrška i koji su bili učesnici organizacije njegovog odlaska na takmičenje verujući da Miloš ima šta da pokaže, Dušanu Mirčetiću i Iliji Lazareviću.

Sada kada je Miloš pokazao šta zna, može i ume, njegovi prijatelji smatraju da mu je mesto u daljim takmičenjima opravdano , a medju njima posebno ističu Olimpijadu s obzirom da je pokazao da diže težine koje su potrebne za tako veliko takmičenje.

Verovali ili ne Miloš Teofilović koji sada potvrdjeno i provereno jeste valjevski snagator , medju prijateljima ima nadimak Beba. Izgleda da ova beba ima lavovsko srce. 

6 comments on “Došao, video i pobedio- Najjači Valjevac- Naš Beba

  1. Beban

    Mr – Big je nacin odrastanja nas iz kraja i mnogo vise od teretane. Druga porodica svih nas koji smo zajedno tu sve ove godine.
    Ovo je moja prilika i skroman nacin da vam se koliko toliko zahvalim za sve !! Beba

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.