Petnaesti “1 od 5 miliona” protest u Valjevu

I petnaestog petka imamo razlog da budemo na ulici i podignemo svoj glas. U novinskom oglasu, koji je platio novcem građana, gradonačelnik Valjeva se pre neki dan pohvalio svojim nepostojećim uspesima. Zato ćemo ovog petka u 19.30 časova na Desankinom trgu jasno i glasno reći šta o njima mislimo. Na svaku njegovu laž ćemo reagovati istinom. Pokažimo da Valjevke i Valjevci nisu podanici, već slobodni građani koji sve ovo više ne žele da trpe. Ovog petka će nam se u tome pridružiti Marko Djurišić, Djordje Nakić I Srdjan Milivojević koji će govoriti na protestu.

Da uspesi našeg gradonačelnika postoje samo u plaćenim oglasima, pokazali su proteklog vikenda građanke i građani Valjeva koji su  ga izviždali na Valjevo džez festu. Jasno su mu stavili do znanja šta misle o načinu na koji vodi grad. Objasnili su mu da ne žive u gradu iz njegovih plaćenih oglasa, već gradu iz njegovih (ne)dela.  Uostalom, oglas u novinama se može platiti novcem, a poštovanje građana se zavređuje jasnom vizijom grada, vrednim radom i pre svega iskrenom ljubavlju prema gradu. Aktuelna gradska vlast je pokazala enormnu nesposobnost i nezabeleženu bahatost. Nikada ranije ovaj grad i ova zemlja nisu imali tako lošu vlast. Zato je naša dužnost da im se suprotstavimo. Zbog nas samih, ali još više zbog naše dece čiju budućnost nemilice uništavaju i još nas u našim novcem plaćenim oglasima ubeđuju da nam je dobro kao nikada ranije.

Pozivamo sve građanke i građane Valjeva da se odupru ovom vređanju zdravog razuma. Svako od nas ima samo jedan život i moramo da se izborimo da to bude život vredan življenja! Svaki novi dan njihovog opstajanja na vlasti je jedan dan manje prilike da živimo u normalnoj i uređenoj zemlji. Zato je protest protiv ovakve vlasti najmanje što svako od nas može da učini.

Petak, 24. maj u 19.30 na Desankinom trgu. #1od5miliona si i ti.

#1od5miliona Valjevo

8 comments on “Petnaesti “1 od 5 miliona” protest u Valjevu

 1. Samojed

  Duća, Iva i Mića.Ima li ko da odrzi konferenciju ili ste i dalje konstruktivna opozicija?Koliko se secamo Slobodanu ste to opasno zamerili pa nesto ni vas sada nema? Ima li ko da drzi konferenciju ili su svi napustili i otisli “brzom zeleznicom za……..” ???

  Reply
  1. Demokrata

   Bio jednom jedan Željko Đukić. Sada ga više nema. Otišao da traži stranku koja prima spletkaroše i lažove.

   Reply
 2. Darko Alimpijevic

  Konstruktivni Zex, nosilac potpisa i pecata na pravnoj radni pravnog lica Udruzenja gradjana, primalac donacije u projektu „300000 za decka iz DS.“, prica o nekakvim konferencijama, a zna da je krsenje statuta dok se ne postavi poverenik bilo kakvo oglasavanje van njega!
  Znas mali lose ti je to za buducu karijeru, jer zatvaras vrata za sovom pa neces dospeti niti u jednu stranku, djabe pominjes i blatis Djukanovica koji je kao covek pojam i ljudina a kamo li stasom u drustvu. a sve dok SZS ne odluci da izadje na izbore nikakva kombinatorika koju si zamosljao ne postoji!

  Reply
 3. Dejan

  Tačno da dođe i medved na čelo stranke,bolji je od Pavlovića i Đukića.Od njih nije moglo gore

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.