Marković načelnik odeljenja za zajedničke poslove?

imageKako Vamedia nezvanično saznaje smenjen je dosadašnji načelnik odeljenja za zajedničke poslove, a na njegovo mesto imenovana je Sladjana Marković.

Koliko krajem oktobra na internom konkursu sprovedenom u gradskoj upravi na mesto stručnog saradnika u odeljenju za urbanizam zaposlena je bivši pomoćnik direktora JKP Vidrak Sladjana Marković. Markovićeva je svojevremeno bila direktor Centra za kulturu, ali je promenom vlasti u Valjevu 2014. godine izgubila ovo radno mesto . Pravdu je potražila na sudu zajedno sa direktorima Toplane i Vidraka Ivkom Stojkovićem i Jankom Gagićem i na osnovu pravosnažne presude dobila novčanu odštetu. Nakon toga Markovićeva je radila u Upravi da bi potom bila postavljena za vršioca dužnosti direktora JKP Vidrak 2016. godine.
Markovićeva se kandidovala za mesto direktora u ovom preduzeću i po mišljenju Komisije za izbor direktora bila najbolji kandidat za ovo radno mesto, ali postavljenje nikada nije realizovano jer je gradonačelnik na sednici Skupštine rekao da će vrlo brzo doći do spajanja JKP Vidrak i JKP Polet pa bi potom izbor direktora bio ponovo neophodan. Do ovog spajanja nikada nije došlo, a Markovićeva je sa mesta vd direktora pomerena na mesto pomoćnika direktora u Vidraku.
U oktobru ove godine na internom konkursu koji je raspisala Gradska uprava Sladjana Marković je zaposlena na mesto stručnog saradnika u odeljenju za urbanizam .
Po nezvaničnim informacijama Markovićeva se na ovom mestu nije dugo zadržala već je od početka ove sedmice postavljena na mesto načlenika odeljenja za zajedničke poslove koje objedinjuje rad vozača, čistačica, bifea. Ovo odeljenje stara se o nabavci goriva, materijalnih dobara za zgradu Uprave , kancelarisjkog materijala i sl.
Ovo odeljenje u prethodnom periodu vodio je Dragan Mojsilović, valjevskoj javnosti svojevremeno poznat kao član LDP-a, novo radno mesto ima u odeljenju za vanredne situacije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.