Deseta pobeda Srbijanke

imageSrbijanka je uspela da zabeleži i desetu pobedu u prvenstvu prve B lige pobedom u Nišu protiv ekipe Milenijuma rezultatom 3-0. I na ovoj utakmici devojke Srbijanke delovale su sigurno i već na početku utakmice protivniku su stavili do znanja da su došli po tri boda i titulu jesenjeg prvaka.

U toku sezone ekipa Srbijanke014 ostvarila je deset pobeda i jedan poraz i tako od petog kola zadržala vodeću poziciju.Trener Ivović dizao je formu ekipe iz utakmice u utakmicu tako da su devojke delovale sve sigurnije i sigurnije kako je prvenstvo odmicalao.
Posebno veliki doprinos pružila je kapiten ekipe i najiskusnija igracica Nikolina Tomić koja je davala posebnu sigurnost ostalim devojkama. Pored nje Elena Pandeva, Anastasija Maksimović, Tijana Ranitović, Sladja Pantelić, Marta Ristivojević, Sofija Savić iz utakmice u utakmicu pružale su sve bolju igru. Posebno treba istaći libera ekipe Ivanu Bojičić koja je sigurno komandovala odbranom ekipe i svojim požrtvovanjem davala poseban pečat igre ekipe Srbijanke. Povratnik u redove Srbijanke Marija Nenadović svojim igrama pokazala je da sazreva u iskusnog tehničara i posebno kvalitetno je odigrala najteže utakmice u prvenstvu. Treba istaći i Srbijankine najmladje curice Andjelu Lakićević, Andjelu Matković, Janu Stevanović, Ivanu Jerinić, Mariju Doksas, Mašu Djedović koje su koristile svaku priliku u igri da pokažu da se radi o vrhunskim talentima.
Pored ovog uspeha seniorki treba istaći i uspeh svih mladjih selekcija Srbijanke koje zauzimaju vodeća mesta u svojim ligama

Skor Srbijanke u jesenjem delu svih selekcija je 45 utakmica, 40 pobeda i 5 poraza. Zaista fantastičan uspeh.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.