Srbijanka 014 savladala Spartak

imageOdbojkašice Srbijanke014 u derbiju kola i u utakmici koja odlučuje o najvišem plasmanu savladale su do sad neporaženu ekipu Spartaka iz Ljiga rezultatom 3-1.

Izvanredna atmosfera prepunog Studenta sa navijačima i Spartaka i Srbijanke ukrašena je odličnom igrom na terenu. Moramo reći da je ovo bilo veče Tijane Ranitović 17 poena i kapitena Nikoline Tomić 25 poena koje su pokrenule celu ekipu i vodile je do veoma bitne pobede.
Prvi set do 20 og poena igrao se poen za poen, tada su sa dva bloka Ranitović i Tomić postigle da se Srbijanka odlepi i privede set kraju.U drugom setu Srbijanka nastavlja sa dobrom igrom vodi.
12-7 na prvom tehničkom tajm autu. Ali tada počinje slabiji prijem i Spartak se polako približava. Vodila je Srbijanka i 17-16 i onda neverovatan pad primača u igri i sa 9-0 Spartak dobija set 25-17. Treći set ponovo Srbijanka vodi, opet slabiji prijemi i Spartak izjednačuje 12-12 ,tada u igru ulazi tehničar Marija Nenadović umesto Marte Ristivojević/igrala dobro/i svojom igrom razigrava i Anastasiju Maksimović i Elenu Pandevu i Srbijanka pravi razliku u kvalitetu na terenu i dobija treći set. Četvrti odlučujuci set Srbijanka nastavlja sa dobrom igrom Marije Nenadović koja raznovrsnim dizanjem vodi ekipu ka pobedi uz odlične napade. Tomić, Ranitović, Maksimović, Pandeva i 3-1. Dobru igru na terenu pružila je Tamara Srećković kao i Srbijankine pionirke Ivana Jerinić i Marija Doksas. Treba napomenuti i odličnu igru libera Ivane Bojičić koja je odbranila nekoliko ključnih lopti kad su se setovi lomili.
Pored ove pobede Srbijankine kadetkinje u derbiju su pobedile Železničar iz Lajkovca 3-2 i preuzele lidersku poziciju,kao i pionirke Srbijanke koje su u utakmici jedine dve neporažene ekipe pobedile ekipu Malog Zvornika rezultatom 3-0 i tako povele na tabeli bez i jedne izgubljene utakmice kao i bez izgubljenog seta.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.