Pobede u svim selekcijama

imageOvog vikenda odbojkašice Srbijanke pobedile su u svim selekcijama u kojima su nastupile.Seniorke Srbijanke su relativno lako pobedile u Kragujevcu ekipu Kraguj-Kragujevac rezultatom 3-0.

Ova utakmica bila je prilika treneru Ivoviću da veću minutažu da Srbijankinim klinkama Srecković, Jerinić, Lakićević, Doksas koje su iskoristile priliku i pokazale svoj veliki talenat. Pokazale su da se u budućnosti na njih ozbiljno računa i na mnogo jačim utakmicama.
Nosioci igre Srbijanke koja je ovom pobedom izbila na čelo tabele ,Tomić, Maksimović, Pandeva više su se odmarale za sledeće utakmice.
Srbijanka je igrala u sastavu:Bojičić lib, Srećković 6, Pantelić 15, Maksimović 1 , Jerinić 12, Lakićević 1, Ranitović 2, Doksas 3, Pandeva 5, Ristivojević, Tomić 8 , Nenadović 3
Sledeću utakmicu ekipa Srbijanke014 igra u Valjevu u nedelju u 17 h u hali Student protiv ekipe čačanskog Borca.
Pionirske ekipe Srbijanke 014 pobedile su svoje protivnike
Srbijanka1-Radjevac 3-0
Srbijanka2-Zeleznicar 3-0
Obe ekipe Srbijanke014 su vodeće u svojim grupama

Predpionirke Srbijanke 014 2005 god i mladje na turniru u Sremskoj Mitrovici su osvojile srebrnu medalju izgubivši u finalu od ekipe Vizure aktuelnog prvaka Srbije rezultatom 2-1 27-29/25-22/17-15, ali bez obzira na poraz, za najboljeg igrača proglašena je Marija Nedeljković iz Srbijanke, a za najboljeg tehničara Tanja Petrović takodje iz Srbijanke.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.