Nagrade najboljim studentima VIPOS-a

imageDan škole, Visoka poslovna škola strukovnih studija obeležava i svečanom dodelom diploma studentima, a danas su diplome dobili studenti koji su školovanje na valjevskoj državnoj školi ekonomije i informatike završili tokom školske 2016/2017. godine.

Tradicionalno, nagrađeni su i najbolji studenti, a u prvoj godini studija to su Jelena Tomić na programu Poslovna ekonomija sa prosečnom ocenom 9,67, i Bojana Milojević na programu Poslovna informatika sa prosekom 8,44. Najbolji studenti druge godine su Miloš Savić na programu Poslovna informatika sa prosečnom ocenom 9,56 i Milica Jovanović sa prosečnom ocenom 9,39 na programu Poslovna ekonomija.
Što se tiče diplomaca, najbolji svršeni student na programu Poslovna informatika je Ivana Kastratović sa prosekom 9,33, dok je najbolji diplomac na studijskom programu Poslovna ekonomija Jovan Srećković sa prosečnom ocenom 9,67. Jovan Srećković je ujedno proglašena i za studenta ove generacije VIPOS-a.
Najbolji student generacije i najbolji studenti prve i druge godine, uz vredne knjige, dobili su na ovoj svečanosti i novčane nagrade od 10.000 dinara, dok su drugi najbolji studenti nagrađeni knjigama.
Na današnjoj svečanosti, menadžment škole je diplomcima predstavio i akreditovane master strukovne studije VIPOS-a, na kojima je rok predaje dokumenata za upis produžen do kraja ove sedmice.

VIPOS

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.