Poseta i kvalitet iznad svih očekivanja

imageKolone automobila kretale su se juče prema Pričeviću gde je u organizaciji JP Agrorazvoj i Poljoprivredne savetodavne službe održana „Izložba ovaca“. U takmičarskom delu učestvovalo je 27 uzgajivača sjeničke ovce, a apsolutni šampion je bio Aleksandar Stanarević iz Kamenice.

image

„Poseta je prevazišla sva naša očekivanja jer ne treba zaboraviti da ova izložba nije organizovana tri godine i pride smo je sada organizovali u Pričeviću. Žiriju nije bilo nimalo lako , vćeali su skoro 4 sta i procenjivali što svedoči o tome da naši uzgajivači zaista imaju kvalitetna grla“, kaže Bojan Bošković direktor Agrorazvoja.

image On navodi da bez meštana Pričevića celu manifestaciju ne bi bilo moguće organizovati pa i da su svi meštani na neki način dali svoj doprinos. “ Sva zahvalnost meštanima Pričevića koji su nam pomogli . Oni su ogroman posao uradili , videli ste kako su sve ogradili i sredili . Bez njih to ne bi bilo moguće i zato ćemo i naredne godine sigurno izložbu organizovati u Pričeviću“, dodaje Bošković.

image Uporedo sa izložbom održano je i takmičenje u pečenju jagnjadi , a Rajko Gavrilović po mišljenju žirija spremio je najbolje pečenje. Istovremeno Dom zdravlja je održao akciju Medicinsko selo dok su u kulturno umetničkom programu nastupala kulturnoumetnička društva iz Valjeva.

 

image

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.