BK Metalac dočekuje BK Sesvete

imageU subotu 07.10.2017.godine, u okviru regionalne bokserske lige, BK Metalac će ugostiti zagrebačku ekipu BK Sesvete. Publika u Valjevu će imati priliku da uziva u mečevima najboljih srpskih i hrvatskih boksera.

U sklopu priprema za ovaj meč za koji vlada veliko interesovanje, u Valjevu je boravio Mujo Bajrović, legenda jugoslovenskog boksa koji se kroz razgovor prisecao svojih mečeva sa Draganom Tomaševićem, uzavrele atmosfere u valjevskoj hali sportova:
– Valjevo je bokserski centar, uz Loznicu najveći u Srbiji, i ovde publika zivi za boks, nadam se da ce u subotu od 19h hala biti ispunjena do poslednjeg mesta i da ćemo prisustvovati vrhunskoj bokserskoj priredbi. Radujem se videnju sa mojim sportskim prijateljima iz BK Metalac, iz vremena kada sam boksovao sa njima – kaze sekretar regionalne lige M.Bajrović.
Hrvatsku ekipu će predstavljati Damir Plantić, osvajač bronze sa prethodnog Evropskog prvenstva u Ukrajini, učesnik upravo zavrsenog svetskog prvenstva u Nemačkoj, prvak Evrope i sveta u savateu, zatim juniorski prvak Evrope Luka Plantić, Stipe Prtenjača, Željko Marko, dok će im se suprotstaviti Geard Ajetović juniorski prvak Evrope, juniorski srebrni sa svetakog prvenstva, ucesnik olimpijade u Sidneju, IBF i WBO šampion Evrope, Milutin Stanković visestruki prvak države, ucesnik profesionalne svetske lige, Aleksa Marković velika nada srpskog boksa.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.