Uspeh u Šapcu

      Нема коментара на Uspeh u Šapcu

imageU Šapcu je održano prvenstvo Srbije u rvanju na pesku, na kome su rvači Mladosti ostvarili fenomenalan rezultat osvajanjem rekordnih 19 medalja u različitima uzrastima.

Sedmorica rvača iz redova Mladosti osvojili su zlatne medalje, kod seniora Darko Pantelić (-80kg) i Bojan Marić (+90kg), kod juniora Strahinja Đermanović (+80kg) i Saša Nedeljković (-70kg), a odlični rezultati u uzrastu pionira krunisani su sa tri prva mesta koja su osvojili Nikola Banović, Filip Krstivojević i Uroš Kojić. Srebrne medalje osvojili su kod juniora Ilija Lazarević (-80), a kod pionira Strahinja Dragojević i Bojan Andrić. Bronzani su bili Lazar Gavrilović (+80kg) kod juniora, a kod pionira Milan Banović, Filip Arsenijević, Viktor Vićanović, Luka Pavlović i Relja Lukić. Posebno raduju dve medalje u ženskom rvanju, pošto je Slavica Branković bila druga, a Sanja Lukić treća u kadetskom uzrastu u kategoriji preko 50 kilograma.
Sjajan rezultat u Šapcu je nastavak tradicije osvajanja medalja u ovoj neolimpijskoj discipline, a ujedno I sjajna uvertira za rvački meč koji nas očekuje u utorak 8. avgusta u Valjevu. U okviru Tešnjarskih večeri, rvači valjevske “Mladosti” odmeriće snage sa ekipom “Viteza” iz Šapca  na platou ispred Centra za kulturu sa početkom od 20 časova.  

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.