Sinoć Legende, večeras Maratonci

imageGrupa Legende do poslednjeg mesta ispunila tribine letnje pozornice. Večeras premijera predstave „Maratonci trče počasni krug“.

Iako su poslednji koncert u Valjevu imali početkom ove godine , što se već smatra tradicionalnim , tribine i oklni prostor letnje pozornice bile su ispunjene do poslednjeg mesta na koncertu grupe Legende.
Vačjevci su zajedno sa njima pevali sve poznate pesme ove grupe i brojnim aplauzom nagradili njihobvo gostovanje. Da je publika bila više nego zadovoljna svedoči činjenica da je ova grupa na bis otpevala još nekoliko pesama podjednako zadovoljna nastupom i prijemom od strane valjevske publike.

image Večerašnji koncert iznenadjenja je otkazan kako je saopštio Savet Tešnjrskih večeri jer je u poslednjem trenutku svoj nastup otkazao predidjeni izvodjač. Grad je u saopštenju za javnost naveo da će zato isti izvodjač imati svoj poseban koncert u Valjevu do kraja godine.
Na „Tešnjarskim večerima“ nas danas ipak očekuje zanimljivo veče, posvećeno teatru. Na Letnjoj pozornici obdaništa „Pinokio“, u 19 časova počinje lutkarska predstava „Mali princ“, a u 20 časova u Bašti Doma vojske predstava „Nestašni Ćira“ Putujućeg pozorištanca „Ćira“ iz Beograda.
Premijera pozorišne predstave „Maratonci trče počasni krug“, Gradskog pozorišta „Abrašević“, u režiji Miroslava Trifunovića, počinje u 23 časa na Velikoj sceni Centra za kulturu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.